Tapahtumat

LAPE-akatemia 2019: 12.11.2019 Tampere

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
12.11.2019
00:00

Avainsanat
muu tapahtuma


Sisältö

Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin vaikuttava johtaminen vaatii eri toimijoiden yhteistyötä. LAPE-akatemia kokoaa kunkin maakunnan, kuntien sosiaali-, terveys- ja sivistystoimen johdon sekä järjestöjen ja seurakuntien edustajat yhteiseen oppimisprosessiin. Oppimisprosessin lopputuloksena luodaan yhteistyön toimintamallit, sopimukset ja rakenteet, jotta palveluista saadaan lapsi- ja perhelähtöisiä. Johtajat saavat tukea entistä vaikuttavampaan toimintaan, kokonaisuuksien ymmärtämiseen sekä verkostojen johtamiseen yhteisessä toimintaympäristössä.

LAPE-akatemia starttaa valtakunnallisella tilaisuudella Helsingin Paasitornissa 20.3.2019. Tilaisuutta voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä tai myöhemmin tallenteena osoitteesta täältä »

Tilaisuuden ohjelma »

LAPE-akatemiat jatkuvat kolmella maakunnallisella valmennuspäivällä. Etelä-Pohjanmaan LAPE-akatemiat toteutetaan 16.5. ja 19.9.2019 Seinäjoella (Frami, auditorio 1) sekä 12.11.2019 Tampereella YTA-alueen yhteisenä tilaisuutena.

LAPE-akatemia toteutuu riippumatta siitä, miten maakunta- ja sote-uudistus eduskunnassa etenee. Lapsi- ja perhelähtöisyyttä tarvitaan lisää joka tapauksessa.